Teollisuuden kumppanuus - jatkuvaa potentiaalin maksimointia kohti korkeita tuotto-odotuksia

Jatkuva kumppanuus teollisuuden toimijoiden kanssa sisältää syvän tutustumisen koko kiinteistökannan energiansäästöpotentiaaliin. Kuukausittaisten energiaraporttien avulla syvennämme ymmärrystä rakennusten tarjoamista säästömahdollisuuksista ja laadimme pitkän aikavälin suunnitelmia, joiden tavoitteena on maksimoida säästöjä ja parantaa hiilijalanjälkeä.

Luotettavana kumppanina autamme teollisuusyrityksiä optimoimaan toimintaansa tehokkaammin ja vastuullisemmin, hyödyntämällä vahvaa ammattitaitoamme, joka perustuu suunnittelijoidemme mallintamiin optimaalisiin kiinteistötoimintoihin ja älykkäisiin digitaalisiin ratkaisuihin.

134 seurannassa olevat
kohteet

 • 1 976 aktiivisten digikaksosten määrä
 • 300 vuotta yhteistä kokemusta

“Kiinteistö elää - sen takia on tärkeä huolehtia ylläpidosta ja jatkuvuudesta.” 

Jatkuva hereilläolo ja tekniikan optimointi tuovat kymmenien tuhansien eurojen säästöt

 1. Turha käsikäyttö päällä kahdessa ilmanvaihtokoneessa kahden kuukauden ajan. Hups, rahaa valuu hukkaan 8000 euroa.
 2. Älykäs käytönohjaus puuttuu, jolloin kaukolämmön huipputehon tarve on 40 prosenttia tarvittua suurempi. Tästä napsahtaa extrakustannusta 3 800 euroa.
 3. Koko ilmanvaihtokoneen vaihto PTS-suunnitelman mukaisesti, vaikka kuluvien osien uusiminen olisi riittänyt. Maksat tästä 25 000 euroa.
 4. Tuotannon tehon menetys kahden kuukauden ajalta huonojen olosuhteiden ja kiinteistön toimimattomuuden takia. Turha kustannus 75 000 euroa.

 

Huomaatko? Ne ovat ne pienet purot.

"Olennaista on hahmottaa kokonaisuus. Mistä energiat tulevat ja minne ne menevät? Mistä voi säästää? Kun ymmärtää kokonaisuuden, on helpompi etsiä syitä poikkeamien takaa."

Jatkuva kumppanuus LeaseGreenillä

 • SUORITUSKYVYN VARMISTAMINEN. Palvelumme varmistaa, että LTO-patterin, lämpöpumpun tai aurinkopaneelin hyötysuhde pysyy suunnitellulla tasolla. Jos hyötysuhde alkaa heikentyä, pilottimme kertovat, mitä tilanteen parantamiseksi kannattaisi tehdä.
 • TULOSTEN TAKAAMINEN. Palvelumme yhdistää proaktiivisen seurannan kiinteistön jatkuvaan kehittämiseen. Tämän ansiosta olemme varmoja tulosten syntymisestä.
 • NOLLAINVESTOINNIT. Kaikkein kannattavimmat investoinnit eivät vaadi välttämättä yhtään rahaa. Usein riittää, kun muutamme ajattelua ja toimintatapoja. Pilottimme tekevät kiinteistöihin järkeviä nollainvestointeja, joilla parannetaan energiataloutta ja olosuhteita proaktiivisesti.
 • TULEVAISUUDEN OPTIOT. Huomioimme teknologian tulevan kehityksen mahdollisuudet ja varaudumme niihin aina, kun se on mahdollista.
 • RAPORTOINTI. Jäsennämme ja niputamme palvelun tuottamat havainnot ja raportoimme niistä säännöllisesti, jotta asiakas tietää missä mennään.

"Parasta on, kun asiakkaiden saama hyöty yhdistyy ympäristövaikutukseen. Harvassa työssä voi sanoa, että samalla kun parannat asiakkaiden taloutta, parannat myös ympäristöä ja ilmastoa."

Johanna Tainio, LeaseGreen

Ota yhteyttä

Teemme sen, minkä lupaamme. Siitä meidät tunnetaan.