Tiimi, joka ottaa vastuun

Työn ilo ja halu tehdä aina vähän paremmin yhdistää LeaseGreenin tiimiä. Osaamisemme ei syntynyt yhdessä yössä, eikä ilman asiakkaitamme. Useiden satojen projektien kokemuksella sanomme: lämmin kiitos luottamuksesta.

Saammeko esitellä sinulle tiimin, joka ottaa vastuun kiinteistösi energiatehokkuudesta?

 • Myynti ja asiakkuudet
  Jere Kilpi

  Jere Kilpi

  Johtaja, kaupalliset ratkaisut

  +358 40 451 3976 jere.kilpi@leasegreen.com
  • Kiinteistöalaa monesta vinkkelistä nähnyt Jere on LeaseGreenin johtoryhmän pitkäaikaisin jäsen. Jeren johdolla myyntitiimi laatii asiakkaille sopivimmat investointiehdotukset – ei liian isoja, ei liian pieniä, vaan juuri oikein mitoitettuja. Talousmieheksi Jere on ärsyttävän usein oikeassa myös teknisissä asioissa.

  Johanna Tainio

  Johanna Tainio

  Johtaja, palveluliiketoiminta

  +358 40 508 6237 johanna.tainio@leasegreen.com
  • Johanna on nostanut osaamisellaan itsensä diplomityöntekijästä LeaseGreenin johtoryhmään. Koko matkan hän on toiminut taidokkaasti tulkkina digiä, tekniikkaa ja taloutta puhuvien asiantuntijoiden välillä. Hän johti aiemmin yhtiön strategian jalkautusta PMO-funktion vetäjänä ja nyt palvelutiimin johdossa varmistaa tulosten toteutumisen asiakkaille.

  Mikael Friskopf

  Mikael Friskopf

  Johtaja, energiakonsultointi ja suunnittelu

  +358 40 195 7060 mikael.friskopf@leasegreen.com
  • Mikael on kaikkien teknisten aselajien kameleontti, jonka johdossa monialainen suunnittelutiimi luo parhaat, eri teknologiat yhdistävät aihiot kiinteistöjen energiatehokkuuteen ja -tuotantoon.

  Sami Läntinen

  Sami Läntinen

  Asiakkuusjohtaja (taloyhtiöt)

  +358 45 138 7138 sami.lantinen@leasegreen.com
  • Sami vastaa asiakkaan olosuhteisiin, energiatehokkuuteen ja päästövähennyksiin liittyvien tavoitteiden saavuttamisesta. Samilla on pitkä kokemus kiinteistöteknisistä ratkaisuista. Se auttaa häntä hyödyntämään ja jakamaan toimivia ratkaisuja, joiden avulla asiakas säästää mahdollisimman paljon energiaa ja kustannuksia.

  Elias Neuvonen

  Elias Neuvonen

  Asiakkuuspäällikkö (taloyhtiöt)

  +358 50 302 6449 elias.neuvonen@leasegreen.com
  • Tiimipelaajana tunnettu Elias auttaa taloyhtiöitä säästämään energiaa ja saamaan parhaat hyödyt lämpöpumpuista. Asiakkaiden kanssa mies toimii samoin kuin vapaalla: haastaa itseään, lukee tilanteita, pitää kiinni sovitusta ja arvostaa hyviä käytöstapoja ja nauttii erilaisten ihmisen kohtaamisesta. Kilpailuhenkinen mies rentoutuu perheen ja urheilun parissa.


  Jukka Parviainen

  Jukka Parviainen

  Myyntipäällikkö (taloyhtiöt)

  +358 40 517 0583 jukka.parviainen@leasegreen.com
  • Jukka edustaa meidän "team Lahtea" ja on kokenut sekä motivoitunut myyntityön ammattilainen, jolla on taustalla myös pitkä kokemus insinöörin tehtävistä erityyppisten teollisuuden projektien parissa. Hän on tottunut kohtaamaan erilaisia haasteita työssään ja ratkaisemaan ne tapauskohtaisesti - jatkuvasti muuttuvat hintapolitiikat ja erilaiset projektit vaativat kärsivällisyyttä ja ajantasalla olemista. Tarmoa jokapäiväiseen arkeen Jukka hakee liikunnasta, sekä ajanvietosta ystäviensä kanssa. Jukka uskoo tiimityöskentelyn voimaan ja näkee ideaalisen tiimin sellaisena, jossa jokaisella on mahdollisuus osallistua ja antaa panoksensa. Hän arvostaa avointa ja kannustavaa ilmapiiriä, jossa kaikki uskaltavat olla mukana ja tuoda omat vahvuutensa esille. Tämänkaltaisessa ympäristössä hän kokee voivansa parhaiten hyödyntää osaamistaan ja antaa parhaansa työtehtävissään.

  Anton Närekorpi

  Anton Närekorpi

  Asiakkuuspäällikkö

  +358 40 166 4545 anton.narekorpi@leasegreen.com
  • Anton luo kiinteistönomistajalle arvoa löytämällä parhaat energiainvestoinnit laajoista portfoliokokonaisuuksista. Hänen ydinosaamistaan on yhdistää energiamarkkinat kiinteistön kehitykseen. Lopputuloksena on asiakkaalle paras mahdollinen taloudellinen hyöty ja mahdollisimman pieni hiilijalanjälki. Anton kehittää ennakkoluulottomasti uusia ratkaisuja, joilla kiinteistöjen energiankäyttö saadaan optimoitua.

  Johannes Rimpiläinen

  Johannes Rimpiläinen

  Asiakkuusjohtaja

  +358 50 360 9833 johannes.rimpilainen@leasegreen.com
  • Johannes on kunnianhimoinen asiakkuusjohtaja, jolle on tärkeä palvella asiakasta ripeästi ja laadukkaasti. Vahva tekninen tausta ja asiakkaiden tuntemus auttavat Johannesta hyödyntämään LeaseGreenin tiimin koko osaamisen kiinteistösijoittajien parhaaksi. Näin syntyy innovatiivisia ja vastuullisia energiaratkaisuja, jotka pienentävät kiinteistön hoitokuluja ja kasvattavat asiakkaan kiinteistösalkun arvoa.

  Teemu Haakana

  Teemu Haakana

  Green Investment -analyytikko

  +358 50 564 7030 teemu.haakana@leasegreen.com
  • Teemu on analyyttinen tiimipelaaja ja  syvällinen perehtyjä, joka vahvistaa kaupallisten neuvonantojen tiimiä. Hän tekee energiatiekarttoja ja energiainvestointien kannattavuuslaskelmia, jotka auttavat kiinteistösijoittajia näkemään ostettavien ja myytävien kiinteistöjen potentiaalin. Vapaalla miehen löytää usein salilta tai pelaamasta salibandya.


 • Hankinnat
  Johannes Kilpeläinen

  Johannes Kilpeläinen

  Hankintapäällikkö

  +358 50 526 1880  johannes.kilpelainen@leasegreen.com
  • Johannes vastaa kootusti LeaseGreenin hankinnoista ja seisoo sen takana, että kaikki toimii. LVI-taustainen osaaja nauttii keskusteluista, neuvotteluista ja luottamuksen rakentamisesta. Vain harvat tietävät, että vapaalla Johannes tykkää musisoida ja kirjoittaa omia biisejä. 


 • Suunnittelu
  Mikael Friskopf

  Mikael Friskopf

  Johtaja, energiakonsultointi ja suunnittelu

  +358 40 195 7060 mikael.friskopf@leasegreen.com
  • Mikael on kaikkien teknisten aselajien kameleontti, jonka johdossa monialainen suunnittelutiimi luo parhaat, eri teknologiat yhdistävät aihiot kiinteistöjen energiatehokkuuteen ja -tuotantoon.

  Juha Kankaanpää

  Juha Kankaanpää

  Teknologiajohtaja, Energiatuotanto

  +358 40 701 3491 juha.kankaanpaa@leasegreen.com
  • Juha on suunnittelutiimin lämpöpumppukuningas. Hän löytää ratkaisun mahdottomilta kuulostaviin lämpöpumppupulmiin ja vastaa lämmöntuotantoratkaisujen kehittämisestä. Turhaan ei miestä kutsuta liikanimellä pumppu-Juha.

  Olli Aaltomaa

  Olli Aaltomaa

  Projektipäällikkö

  +358 40 621 3019 olli.aaltomaa@leasegreen.com
  • Olli on ilmanvaihtoratkaisujen suunnittelun guru. Hänellä on laaja-alaista kokemusta teollisuuden ja muiden kiinteistöjen ilmanvaihtoratkaisuista ja hän suunnitteleekin ilmanvaihtoratkaisut kiinteistöön kuin kiinteistöön. Olli on periksiantamaton työmyyrä, mutta yhtä lailla yrityksen kovin biljardinpelaaja. Ei välttämättä paras, mutta kovin.

  Victor Bergman

  Victor Bergman

  Energiatehokkuusasiantuntija

  +358 50 409 4424 victor.bergman@leasegreen.com
  • Victor on yksi meidän tuoreimmista teknisistä vahvistuksista. Tarkka ja lähes aina hyvällä tuulella oleva mies tekee konsepti- ja toteutussuunnittelua, erityisesti ilmanvaihtoon ja maalämpöjärjestelmiin liittyen. Vapaalla Victor viihtyy kavereiden ja koiran seurassa sekä keittiössä. Yksi bravuureista on sous videssä tehty hirven sisäfile, mielellään itse metsästetty.


  Ville Jokinen

  Ville Jokinen

  Projektipäällikkö

  +358 45 127 1073 ville.jokinen@leasegreen.com
  • Ville vastaa LeaseGreenilla rakennusautomaatiojärjestelmien suunnittelusta. Hän osaa ratkaista hankalimmatkin yksityiskohdat ja hioa pienimmätkin nyanssit kuntoon. Ville on firman tarkimpia kavereita ja suuri rakennustaiteen arvostaja sekä todennäköisesti Suomen skeittiskenen kovin rakennusautomaatio-osaaja.

  Jaakko Karjala

  Jaakko Karjala

  Energiatehokkuusasiantuntija

  +358 40 763 0097 jaakko.karjala@leasegreen.com
  • Jaakko suunnittelee LeaseGreenillä ilmanvaihtoratkaisuja ja lämpöpumppujärjestelmiä. Kun tilanne vaatii, tavallisesti harkitsevainen mies taipuu myös nopeisiin päätöksiin. Vapaalla Jaakko on rokkimies, jolle maistuu vanhan kunnon rokin lisäksi hevi.


  Miro Voutilainen

  Miro Voutilainen

  Teknologiapäällikkö, Sähkö

  +358 50 469 7784 miro.voutilainen@leasegreen.com
  • Miro on suunnittelutiimin korvaamaton pala. Hän tuo tiimiin vahvaa sähköteknistä osaamista ja onkin vastuussa sähköratkaisuista. Miro on yksi LeaseGreenin kokeneimmista konkareista: hän oli aikoinaan firman kolmas työntekijä.

  Rami Pyökäri

  Rami Pyökäri

  Energiatehokkuusasiantuntija

  +358 50 400 4400 rami.pyokari@leasegreen.com
  • Rami toimii rakennusautomaatiosuunnittelijana ja häneltä löytyy kokemusta monenlaisista kohteista. Hänellä on suuri kiinnostus kaikkeen tekniseen, etenkin autoihin ja tietotekniikkaan.


 • Toteutus
  Otto Mutanen

  Otto Mutanen

  Johtaja, toteutus

  +358 41 501 2063 otto.mutanen@leasegreen.com
  • Otto johtaa toteutustiimiä ja varmistaa, että projektit etenevät ja valmistuvat sovitusti. Hän on jatkuvasti itseään kehittävä generalisti, jolla on paitsi kokemusta moninaisista energiatehokkuushankkeista, myös rautaista osaamista projektinjohdosta.

  Arttu Joenpolvi

  Arttu Joenpolvi

  Projektipäällikkö

  +358 400 347 966 arttu.joenpolvi@leasegreen.com
  • Pikkutarkka ja rento samaan aikaan? Sellainen projektin vetäjä on Arttu, jolla on takanaan vankka kokemus LVI-puolen urakoinnista. Vapaalla miehen saattaa löytää treenikämpältä soittamasta harmonikkaa.

  Juuso Jukkola

  Juuso Jukkola

  Projektipäällikkö

  050 597 1111 juuso.jukkola@leasegreen.com
  • Juuso on rationaalinen ja tarkka, mutta silti ''rento'' projektipäällikkö Helsingin alueella. Hänellä on vankka kokemus energia- ja LVI-hankkeiden valvontatehtävistä, sekä LVI-asennustöistä. Vapaa-ajallaan Juuso on kiinnostunut kaikesta urheiluun liittyvästä, joten hänet luultavasti tavoittaa pelikentältä mailan varressa kiinni.

  Otto Ljungberg

  Otto Ljungberg

  Talotekniikka-asiantuntija

  +358 40 623 6382 otto.ljungberg@leasegreen.com
  • Otto varmistaa ja valvoo, että työmailla kaikki tehdään juuri niin kuin pitääkin. Siksi hänet löytää kohteesta jokaisen työvaiheen alussa, aikana ja lopuksi. Sotahistoriasta kiinnostuneille tiedoksi - mies on kävelevä historiakirja.


  Jyrki Salo

  Jyrki Salo

  Projektipäällikkö

  +358 40 530 1080 jyrki.salo@leasegreen.com
  • Jyrki vastaa energiatehokkuusprojektien vetämisestä Helsingissä. Hän on toteutustiimin putkiaivo, joka selvittää kinkkisimmätkin putkipulmat. Jyrki on saatu loikkaamaan aidan tälle puolelle hänen oltuaan aiemmin urakoitsijana useissa LeaseGreenin toteuttamissa hankkeissa.

  Ville Virtanen

  Ville Virtanen

  Projektipäällikkö

  +358 50 911 8177 ville.virtanen@leasegreen.com
  • Ville on toteutustiimin juniori ja toimii projektipäällikkönä Turussa. Taidot ja tiedot eivät kuitenkaan ikää katso: Villellä on massiivista osaamista putkipuolelta ja maalämpöasioista.


 • Palvelutuotanto
  Johanna Tainio

  Johanna Tainio

  Johtaja, palveluliiketoiminta

  +358 40 508 6237 johanna.tainio@leasegreen.com
  • Johanna on nostanut osaamisellaan itsensä diplomityöntekijästä LeaseGreenin johtoryhmään. Koko matkan hän on toiminut taidokkaasti tulkkina digiä, tekniikkaa ja taloutta puhuvien asiantuntijoiden välillä. Hän johti aiemmin yhtiön strategian jalkautusta PMO-funktion vetäjänä ja nyt palvelutiimin johdossa varmistaa tulosten toteutumisen asiakkaille.

  Juha Hyvärinen

  Juha Hyvärinen

  Pilotti

  +358 50 385 3319 juha.hyvarinen@leasegreen.com
  • Juha hoitaa energiaremonttien jälkipyykkiä – eli varmistaa, että kohteet toimivat energiaoptimaalisesti ja asiakaslupaukset täyttyvät. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus siitä, miten etäkäyttöä ja energiatehokkuuden palveluita tuotetaan, ja LeaseGreenillä hän on nähnyt palveluliiketoimintaa sen alkumetreiltä saakka.

  Sami Juurinen

  Sami Juurinen

  Pilotti

  +358 50 466 1971 sami.juurinen@leasegreen.com
  • Sami työskentelee pilottiroolissaan kohteiden etäseurannan ja kohteiden energiaoptimaalisuuden varmistamisen parissa. Samilla on tekninen RAU-suunnittelutausta ja hän tuntee poikkeuksellisen hyvin järjestelmät, joita etäseurannassa käytetään.

  Hannu Turunen

  Hannu Turunen

  Pilotti

  +358 40 544 9028 hannu.turunen@leasegreen.com
  • Hannun vahvuus on automaatiopuolella ja kaikessa siinä, mitä kiinteistöjen konehuoneissa ja teknisissä tiloissa tapahtuu. Kollegat tietävät, että tiukimmatkaan tekniset haasteet eivät saa tämän rauhallisen ja kylmähermoisen pilotin ilmettä värähtämään!


 • Hallinto
  Jonni Ahonen

  Jonni Ahonen

  Toimitusjohtaja

  +358 50 301 3589 jonni.ahonen@leasegreen.com
  • Jonni on laivan kippari, jonka tehtävänä on poistaa LeaseGreenin ammattilaisilta kaikki esteet parhaan asiakasarvon luomiseksi. Strategiakonsultoinnista kiinteistöjen pariin eksynyt ja niihin sittemmin rakastunut KTM. Töiden ulkopuolella Jonnia pomottaa tyttölasten duo, joka osaa asettaa riman asiakkaitakin korkeammalle.

  Jenni Korhonen

  Jenni Korhonen

  Talous- ja hallintopäällikkö

  +358 40 502 2448 jenni.korhonen@leasegreen.com
  • Jenni on projektien talouden ja kannattavuuden syväsukeltaja ja tuottaa laskentavoimallaan kaiken taloudellisen informaation, mitä yrityksen johto ikinä osaakin kaivata.

  Heidi Lundqvist

  Heidi Lundqvist

  Kirjanpitäjä

  +358 40 026 9885 heidi.lundqvist@leasegreen.com
  • Heidi pitää LeaseGreenin osto- ja myyntilaskut sekä pääkirjanpidon jiirissä. Aina iloinen nainen on monessa mukana. Kotoa löytyy perheen ja kolmen pienen lapsen lisäksi poni, joka viimeistään pitää Heidin liikkeessä.  • Johtoryhmä
  Jonni Ahonen

  Jonni Ahonen

  Toimitusjohtaja

  +358 50 301 3589 jonni.ahonen@leasegreen.com
  • Jonni on laivan kippari, jonka tehtävänä on poistaa LeaseGreenin ammattilaisilta kaikki esteet parhaan asiakasarvon luomiseksi. Strategiakonsultoinnista kiinteistöjen pariin eksynyt ja niihin sittemmin rakastunut KTM. Töiden ulkopuolella Jonnia pomottaa tyttölasten duo, joka osaa asettaa riman asiakkaitakin korkeammalle.

  Jere Kilpi

  Jere Kilpi

  Johtaja, kaupalliset ratkaisut

  +358 40 451 3976 jere.kilpi@leasegreen.com
  • Kiinteistöalaa monesta vinkkelistä nähnyt Jere on LeaseGreenin johtoryhmän pitkäaikaisin jäsen. Jeren johdolla myyntitiimi laatii asiakkaille sopivimmat investointiehdotukset – ei liian isoja, ei liian pieniä, vaan juuri oikein mitoitettuja. Talousmieheksi Jere on ärsyttävän usein oikeassa myös teknisissä asioissa.

  Johanna Tainio

  Johanna Tainio

  Johtaja, palveluliiketoiminta

  +358 40 508 6237 johanna.tainio@leasegreen.com
  • Johanna on nostanut osaamisellaan itsensä diplomityöntekijästä LeaseGreenin johtoryhmään. Koko matkan hän on toiminut taidokkaasti tulkkina digiä, tekniikkaa ja taloutta puhuvien asiantuntijoiden välillä. Hän johti aiemmin yhtiön strategian jalkautusta PMO-funktion vetäjänä ja nyt palvelutiimin johdossa varmistaa tulosten toteutumisen asiakkaille.

  Mikael Friskopf

  Mikael Friskopf

  Johtaja, energiakonsultointi ja suunnittelu

  +358 40 195 7060 mikael.friskopf@leasegreen.com
  • Mikael on kaikkien teknisten aselajien kameleontti, jonka johdossa monialainen suunnittelutiimi luo parhaat, eri teknologiat yhdistävät aihiot kiinteistöjen energiatehokkuuteen ja -tuotantoon.

  Otto Mutanen

  Otto Mutanen

  Johtaja, toteutus

  +358 41 501 2063 otto.mutanen@leasegreen.com
  • Otto johtaa toteutustiimiä ja varmistaa, että projektit etenevät ja valmistuvat sovitusti. Hän on jatkuvasti itseään kehittävä generalisti, jolla on paitsi kokemusta moninaisista energiatehokkuushankkeista, myös rautaista osaamista projektinjohdosta.


Teemme sen, minkä lupaamme. Siitä meidät tunnetaan.