Energiajohtamisesta remonttiin -LeaseGreen tarjoaa kaikki palvelut saman katon alta

Yield, kassavirta, due diligence.
Olisitko uskonut insinöörien nostavan nämä sanat ensimmäiseksi? Meille ne ovat lähtökohta. Ensin hoidetaan numerot kuntoon - tekniikka mitoitetaan niiden mukaan.

Usein energiasäästöjä lähdetään hakemaan hyppäämällä isoon projektiin. Maalämmön ajatellaan tekevän kiinteistöstä vihreän, vastuullisen ja vastikkeettoman. Joskus se on niin, joskus ei. Aina remontti ei ole oikotie onneen. Me emme myy vain energiaremonttia, me myymme tuloksia, maksimaalista tuottoa.

Konsultointi - nopea apu, aina tarvittaessa

Energiakonsultoinnissa tutkimme, analysoimme ja piirrämme kiinteistöjen energiatalouden kokonaiskuvan, suurimmat piiloarvot ja kustannustehokkaimmat ratkaisut kulujen ja päästöjen pienentämiseen.

Meiltä saat kokonaisvaltaisen näkymän kiinteistösi tai kiinteistösalkun tärkeimpiin kehitystarpeisiin ja potentiaaliin, sekä konkreettisen tiekartan, joiden avulla päästöt vähenevät suunnitellusti ja taloudellisesti järkevällä tavalla.

Jatkuva kumppanuus - tavoitteellista tekemistä

Energiajohtaminen on talotekniikan ja olosuhteiden varmistusta ja optimointia. Vakituisessa asiakkuudessa seuraamme aktiivisesti kiinteistön toimintaa ja tehostamme sitä, synnyttäen jatkuvasti uusia säästöjä.

Me kumppanina kerromme, mitä tehdä ja milloin, millä investoinnilla on nopein takaisinmaksuaika ja mitkä projektit ovat asiakkaan strategian kannalta järkevimpiä.

Energiaremontti - säästötakuulla

Onko energiaremontti todettu kannattavaksi investoinniksi kiinteistöllesi? Tarjoamme läpinäkyvän toimintamallin, jonka ansiosta tiedät, mistä maksat. Takaamme varmat tulokset ja tavoitteet saavutetaan vaivattomasti ja käyttäjätyytyväisyys huomioiden - tietysti säästötakuulla.

Palvelumme pienentävät kiinteistöjen energialaskuja ja ilmastopäästöjä rakennusten koko elinkaaren ajan. Hiiliremontti vaikuttaa myönteisesti myös kiinteistöjen vuokrattavuuteen ja myyntiarvoon.

Teemme sen, minkä lupaamme. Siitä meidät tunnetaan.