Energiaremontti - riskitön tapa saneerata

Etsimme aina kannattavimmat investoinnit jokaiselle kiinteistölle, luvaten säästöjä kustannuksiin ja hiilijalanjälkeen. Mietimme jokaisen hankkeen yksilöllisesti, emmekä tyydy helppoihin standardiratkaisuihin. Meiltä löytyy syvää osaamista erilaisista teknologioista ja niiden yhteispelistä, joten valitsemme jokaiseen kiinteistöön juuri siihen parhaiten sopivat ratkaisut.

Ymmärrämme myös, että kun kiinteistöllä on hyvä olla, vuokralaiset sitoutuvat taloon, varmistaen sijoittajille pysyvän tuoton.

Osaamme asiamme, joten se mitä suunnitellaan, se pidetään. Vankan talousymmärryksen ja kokemuksen turvin tarjoamme energiaremontteihimme säästötakuun: mikäli laskemamme säästöt eivät toteudu, korvaamme ne täysimääräisesti.

250 tehtyä energiaremonttia

  • 29 640 säästettyä CO2-tonnia vuodessa
  • 10+ asiakkaidemme säästöt vuodessa, milj. euroa

“0-päästöisyys ei nosta kiinteistön arvoa, mutta pitää sen.”

Energiaremontti LeaseGreenillä

  • AVAIMET KÄTEEN. Teemme kokonaisvastuurakentamisen periaatteella energiatehokkuus- ja energiantuotantohankkeita sekä talotekniikan energiaviisaita PTS-hankkeita. Hoidamme hankesuunnittelun, toteutussuunnittelun, kilpailutukset ja projektinjohdon – ja lopuksi takaamme, että kaikki toimii suunnitellusti.
  • LÄPINÄKYVYYS. Asiakas tietää aina, mistä hän maksaa. Kilpailutamme ratkaisut ja etsimme asiakkaalle parhaan mahdollisen ratkaisun. Palkkiomme perustuu suunnittelijoiden ja projektipäälliköiden työmäärään – eli käytännössä siihen, kuinka monimutkaisesta hankkeesta on kyse.
  • HOLISTINEN TEKNOLOGIASUHDE. Emme ole riippuvaisia mistään teknologiasta tai toimittajasta. Valitsemme jokaiseen kiinteistöön juuri siihen parhaat ratkaisut.
  • VARMUUS TULOKSISTA. Kannamme vastuun siitä, että luvatut tavoitteet täyttyvät. Jos tavoitteet eivät toteudu, korjaamme tilanteen.
  • TYYTYVÄINEN ASUKAS, TYYTYVÄINEN SIJOITTAJA. Hankkeen aikana kiinnitämme erityistä huomiota asukasmukavuuteen. Olemme tottuneet remontoimaan kiinteistöjä, joissa vuokralaiset asuvat remontin keskellä. Huolehdimme ernergiaremontin aikana asukastyytyväisyydestä tehokkaalla etukäteissuunnittelulla ja aktiivisella viestinnällä.
  • TEKNINEN TOIMINTAVARMUUS & HUOLLON HELPPOUS. Modernit laitteistot ovat riskivapaita, sillä ne eivät vikaannu helposti.

Tutustu tyytyväisiin asiakkaisiimme

Marimekon energiaremontti

”Meidän pitää löytää jatkuvasti vähähiilisempiä tapoja tehdä asioita. Herttoniemen kiinteistössä tehty energiaremontti on yksi konkreettinen askel. Täällä tulokset ovat todella hienoja. Energiatehokkuus mielletään usein vähittäiseksi jatkuvaksi parantamiseksi, mutta vaikutukset voivat olla tosi isoja.”

Vastuullisuuspäällikkö Saara Azbel, Marimekko

Kotkalaisen kauppakeskuksen energiaremontti

”Työeläkeyhtiönä me olemme pitkäjänteisiä sijoittajia. Haluamme tehdä ratkaisuja, jotka kestävät aikaa ja ovat ilmaston kannalta kestäviä. Toisaalta me haluamme myös tutkia ennakkoluulottomasti uusintakin teknologiaa.”

Asiakkuuspäällikkö Tytti Juhokas, Varma

“Tehdään yhdessä energiahanke, jolla saadaan oikeita säästöjä.”

Johannes Rimpiläinen, Asiakkuusjohtaja

Ota yhteyttä

Teemme sen, minkä lupaamme. Siitä meidät tunnetaan.