LeaseGreen

LeaseGreen on suurten kiinteistöjen energiatalouden parantaja ja ilmastotyön moottori. Pienemmät kulut, puhtaammat tuotot. Teemme yhdessä asiakkaidemme kanssa Suomen vaikuttavimman ilmastoteon – kiinteistö kerrallaan.

Tavallista monipuolisempi
tekniikan ja talouden kattaus.

Tarjoamme asiakkaillemme laajan näköalan rakennusten energiatalouden parantamiseen. Näkemys perustuu alan johtavaan teknis-taloudelliseen osaamiseen, laajaan markkinadataan ja sadoista energiaremonteista kertyneeseen kokemukseen.

Ympäristö ja raha
eivät riitele enää.

Autamme yrityksiä oivaltamaan, että vastuu yhteiskunnasta ja ympäristöstä ei heikennä liiketoiminnan kannattavuutta. Rahaan ja vastuullisuuteen liittyvät tavoitteet eivät riitele keskenään. Ne tukevat toisiaan.

Joka päivä vahvemmin
ja viisaammin.

Vajaan kymmenen vuoden kokemus energiaremonteista ja kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamisesta antaa meille tavallista vahvemmat muskelit. Joka päivä opimme lisää siitä, miten asiat voi tehdä paremmin.

Alan paras osaaminen ja motivoituneet ihmiset ovat LeaseGreenin onnistumisen kulmakiviä. Osaavan, innostuneen ja sitoutuneen henkilöstön merkitystä ei voi korostaa liikaa tässä työssä.

"Parasta on, kun asiakkaiden saama hyöty yhdistyy ympäristövaikutukseen. Harvassa työssä voi sanoa, että samalla kun parannat asiakkaiden taloutta, parannat myös ympäristöä ja ilmastoa."

Johanna Tainio, LeaseGreen

Ota yhteyttä

Emme myy sinulle tekniikkaa vaan lopputulosta.