Taloyhtiön energiaremontti

PAREMPI TULEVAISUUS TALOYHTIÖILLE

Taloyhtiön energiaremontti on avaimet käteen -palvelu, jonka avulla taloyhtiöt voivat leikata energiakustannuksia, parantaa asumisen mukavuutta ja pienentää kiinteistön päästöjä. Järkevästi, turvallisesti sekä tietenkin suorituskykytakuulla.

Tuomme suomalaisiin taloyhtiöihin markkinoiden parhaan tekniikan ja valmiuden tulevaisuuden muutoksiin. Energiaremonttiin kuuluu tyypillisesti maalämpö, mutta käymme läpi myös taloyhtiönne mahdollisuudet hyödyntää muita lämpöratkaisuja, aurinkosähköä, ilmanvaihdon modernisointia ja uuden tekniikan älykästä ohjausta.

Energiahankeselvityksellä alkuun

Energiahankeselvitys tuottaa tuottaa sinulle ymmärryksen kannattavimmista ratkaisuista kiinteistösi energiansäästöihin, energiaomavaraisuuteen sekä päästövähennyksiin.

Energiahankeselvitys toimii jatkotoimenpiteiden suunnittelun perustana ja antaa realistisen arvion esitettyjen ratkaisujen kokonaiskannattavuuksista ja säästöpotentiaalista.

Energiaremontti - suorituskyky- ja tuottotakuulla

Onko energiaremontti todettu kannattavaksi investoinniksi kiinteistöllesi? Tarjoamme läpinäkyvän toimintamallin, jonka ansiosta tiedät, mistä maksat. Takaamme luvatut tulokset ja suunnitellut tavoitteet saavutetaan vaivattomasti ja käyttäjätyytyväisyys huomioiden - tietysti säästötakuulla.

Miksi irti kaukolämmöstä?

  1. Kaukolämmön kustannukset ovat jatkuvassa nousussa, kustannukset nousseet Helsingissä lähes 6 %:n vuosivauhtia viimeisen 10 vuoden aikana
  2. Maalämpöön siirtyminen nostaa kiinteistön energiaomavaraisuuden nollasta noin 70%:iin
  3. Maalämmön kustannussäästöt jopa 60-70 % suhteessa kaukolämmöllä tuotettuun lämmitysenergiaan
  4. Merkittävät säästöt lämmityskuluissa tuottavat helpotusta vastikkeiden nousupaineisiin ja voivat mahdollistaa vastikkeiden alentamisen
  5. Maalämpö on uusiutuvaa energiaa ja pienentää kiinteistösi hiilijalanjälkeä
  6. Maalämpö nostaa kiinteistösi arvoa ja tekee myytävästä asunnosta houkuttelevamman kohteen asuntomarkkinoilla
  7. Riippuvuus energian markkinahinnasta laskee n. 70 % maalämmön ansiosta
  8. Korjausvelka pienenee

Teemme sen, minkä lupaamme. Siitä meidät tunnetaan.