Yhteystiedot

Vartin päässä ytimestä.

Toimistomme sijaitsee Espoon Leppävaarassa, niinkin komeassa paikassa kuin Panorama Tower. Tule kävellen tai hissillä viidenteen kerrokseen, niin löydät meille.

Posti löytää perille osoitteella: Panorama Tower, Hevosenkenkä 3, 02600 Espoo.

Laskut, oikeaan osoitteeseen.

Alta löydät laskutusohjeemme. Jos lasku liittyy työmaalla tehtyihin töihin, lisääthän siihen työmaanumeron, työmaan nimen ja tilaajan nimen. Meidän osaava taloustiimimme hoitaa laskut maksuun ajallaan.

Kapteeni ja perämiehet pitävät
kurssin oikeana.

LeaseGreenin johtoryhmään kuuluvat Otto Mutanen (vas.), Johanna Tainio, toimitusjohtaja Jonni Ahonen, Mikael Friskopf ja Jere Kilpi. Tämä tiivis viisikko kantaa vastuun yrityksen toiminnasta ja kehittymisestä.

Haluamme toimia läpinäkyvästi ja eettisesti. Toiminnan vastuullisuuden varmistamiseksi meillä on käytössä väärinkäytösepäilyjen ilmoittamiseen tarkoitettu kanava.

WhisteB:n ilmoituskanavaan kuka tahansa voi tehdä ilmoituksen havaituista tai epäillyistä väärinkäytöksistä, jotka liittyvät LeaseGreenin toimintaan. Meille on tärkeää, että myös meidän yhteistyökumppanimme ja alihankkijamme toimivat eettisesti oikein. Kiitos, kun autat meitä tässä!

Emme myy sinulle tekniikkaa vaan lopputulosta.