LeaseGreen tarjoaa teollisuuden energianhallinnan ja remontoinnin kokonaisratkaisut

Tuotto, kassavirta, vastuullisuus.
Tiedämme, että nämä käsitteet ovat teollisuuden toimijan liiketoiminnan ytimessä. Meillekin ne ovat lähtökohta. Ensin varmistamme, että taloudelliset luvut ovat kohdillaan, sitten räätälöimme tekniset ratkaisut niiden perusteella.

Usein yritykset tavoittelevat energiansäästöjä suurilla projekteilla. Maalämpö voi tehdä teollisuuden kiinteistöstä ympäristöystävällisen ja vastuullisen sekä parantaa kassavirtaa, mutta tämä ei ole aina itsestäänselvyys. Remontti ei aina ole oikopolku menestykseen. Senpä takia me emme tarjoa vain energiaremonttia, vaan tuloksia ja parasta mahdollista tuottoa - kaikille teollisuuden aloille.

Konsultointi - nopea apu, aina tarvittaessa

Energiakonsultoinnissa tutkimme, analysoimme ja piirrämme kiinteistöjen energiatalouden kokonaiskuvan, suurimmat piiloarvot ja kustannustehokkaimmat ratkaisut kulujen ja päästöjen pienentämiseen.

Meiltä saat kokonaisvaltaisen näkymän kiinteistösi tai yrityksesi tärkeimpiin kehitystarpeisiin ja potentiaaliin, sekä konkreettisen tiekartan, joiden avulla päästöt vähenevät suunnitellusti ja taloudellisesti järkevällä tavalla.

Jatkuva kumppanuus - tavoitteellista tekemistä

Energiajohtaminen on talotekniikan ja olosuhteiden varmistusta ja optimointia. Vakituisessa asiakkuudessa seuraamme aktiivisesti kiinteistön toimintaa ja tehostamme sitä, synnyttäen jatkuvasti uusia säästöjä.

Me kumppanina kerromme, mitä tehdä ja milloin, millä investoinnilla on nopein takaisinmaksuaika ja mitkä projektit ovat asiakkaan strategian kannalta järkevimpiä.

Energiaremontti - säästötakuulla

Onko energiaremontti todettu kannattavaksi investoinniksi kiinteistöllesi? Tarjoamme läpinäkyvän toimintamallin, jonka ansiosta tiedät, mistä maksat. Takaamme varmat tulokset ja tavoitteet saavutetaan vaivattomasti ja käyttäjätyytyväisyys huomioiden - tietysti säästötakuulla.

Palvelumme pienentävät kiinteistöjen energialaskuja ja ilmastopäästöjä rakennusten koko elinkaaren ajan. Hiiliremontti vaikuttaa myönteisesti myös yrityksenne brändiin ja ympäristöystävällisyyteen.

Teemme sen, minkä lupaamme. Siitä meidät tunnetaan.