Meillä on kumppaneidemme kanssa voimassa olevat tietoturva-asetuksen mukaiset sopimukset. Niiden mukaisesti olemme saaneet henkilötietojen käsittelijöiltä riittävät takeet siitä, että niiden suorittama henkilötietojen käsittely täyttää tietosuoja-asetuksen vaatimukset.

Rekisterinpitäjä

LeaseGreen Suomi Oy

Y-tunnus 2549707-6

Aku Korhosen tie 8, 00440 Helsinki

Yhteydenotot rekisteriä koskevissa asioissa

dataprotection@leasegreen.com

Rekisterin nimi ja rekisteröidyt

LeaseGreenin markkinointi- ja asiakasrekisteri

Käsittelemme rekisterissä asiakkaidemme sekä potentiaalisten asiakkaidemme sekä näiden edustajien henkilötietoja.

Henkilötietojen käyttötarkoitus

Tietoja käytetään asiakassuhteen hoitoon, asiakasviestintään ja verkkosivuston käyttökokemuksen ja turvallisuuden parantamiseen. Tavoitteenamme on kohdentaa viestimme niin, että saat juuri itsellesi sopivaa viestintää. Lisäksi tietoja käytetään markkinointitarkoituksiin.

Henkilötietojen keräämisen ja käsittelyn perusteena on asiakkuuksien hoito, henkilön suostumus, viestintä, markkinointi, rekrytointi tai muu vastaava laillinen peruste.

Rekisteröidyn oikeudet 

Sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin. Jokaisessa LeaseGreenin lähettämässä suorasähköpostissa on lainmukainen linkki, josta voit halutessasi estää suorapostitukset sähköpostiisi jatkossa.

Tietosuoja-asetuksen mukaisesti sinulla on oikeus

  • saada tieto henkilötietojesi käsittelystä
  • saada pääsy omiin tietoihisi ja tarkastaa itseäsi koskevat käsittelemämme henkilötiedot
  • vaatia epätarkan ja virheellisen henkilötiedon oikaisua ja tietojen täydentämistä
  • vaatia henkilötietojesi poistamista
  • peruuttaa suostumuksesi ja vastustaa henkilötietojesi käsittelyä siltä osin kuin henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen ja
  • vaatia henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista.

Jos esität oikeutta koskevan pyynnön sähköisesti, toimitamme tiedot yleisesti käytetyssä sähköisessä muodossa kohtuullisessa ajassa pyynnön vastaanottamisesta. Lähtökohtaisesti pyyntöjen toteuttaminen on maksutonta.

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen, minkä jälkeen henkilötietosi poistetaan.

Henkilötietojen kerääminen

Keräämme henkilötietoja esimerkiksi vierailujen tai sähköpostien, verkkosivuvierailujen, puhelujen, sosiaalisen median ja digitaalisiin palveluihimme kirjautumisen yhteydessä. Keräämme siis henkilötiedot pääasiassa sinulta itseltäsi.

Lisäksi voimme kerätä henkilötietoja julkisista lähteistä, kuten yritysten verkkosivuilta ja osoiterekistereistä. Henkilötietoja voidaan ostaa markkinointikäyttöön myös LeaseGreenin ulkopuolisista rekistereistä.

Seuraamme myös evästeitä ja vierailusi LeaseGreenin sivuilla jättää jäljen, IP-osoitteen.

Evästeiden käyttö

Käytämme evästeitä (laitteeseen tallennettuja pieniä tekstitiedostoja) palveluidemme tarjoamiseen ja kehittämiseen. Käytämme evästeitä myös sisällön yksilöimiseen ja mainonnan kohdistamiseen. Evästeiden avulla voimme tarjota paremmin ajantasaisia ja yksilöllisiä palveluja näyttämällä käyttäjän kiinnostuksen kohteisiin perustuvaa sisältöä. Niiden avulla myös mahdollistetaan esimerkiksi sisäänkirjautuminen ja todennus, henkilökohtaisten asetuksien ja määrityksien tallentaminen, sivustojemme toiminnan analysointi sekä petosten torjuminen.

Kun käytät verkkopalveluitamme, ne keräävät esimerkiksi seuraavia tietoja: IP-osoitteen, mitä linkkejä käytät, mitä mainoksia tai muita sisältöjä olet katsonut, miltä sivulta tulet ja millä vierailet, selailun ajankohdan, selaimesi tai sovelluksen tyypin ja muita vastaavia tietoja. Sivustomme ja palvelumme saattavat sisältää kolmansien osapuolten evästeitä.

Käytämme istuntokohtaisia ja pysyviä evästeitä. Istuntokohtaiset evästeet ovat olemassa vain istunnon eli yhden asiointikerran ajan. Ne poistetaan automaattisesti, kun selain suljetaan. Pysyvät evästeet ovat olemassa määräajan, ja ne jäävät tietokoneelle myös istunnon loppumisen jälkeen, ellet itse poista niitä sitä ennen.

Evästeet eivät vahingoita laitettasi tai tiedostojasi.

Evästeiden käyttöä voit säädellä selaimien hallintotoiminnoista. Lisätietoja evästeistä on kunkin selaimen tietosuoja- tai ohjedokumentaatiossa.

Henkilötietojen siirtäminen

Käsittelemme tietoja EU:n ja ETA:n sisällä. Noudatamme kaikissa siirroissa EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen ja tietosuojalainsäädännön asettamia velvoitteita.

Emme luovuta tietoja kolmansille osapuolille.

Takaisin ylös