LeaseGreen laajentaa johtoryhmäänsä

| Uutiset

Energiaoptimointi ei vaikuta vain seuraavaan talveen vaan kiinteistön koko elinkaareen. LeaseGreenin uusi johtoryhmä lupaa tehdä parhaansa, jotta asiakkaat voivat nukkua yönsä rauhassa.

LeaseGreenin johtoryhmä kasvoi kolmikosta viisikoksi, kun suunnittelusta vastaava Mikael Friskopf ja projekteista vastaava Jussi Toivonen nimitettiin sen jäseniksi. Uusi johtoryhmä aloitti työnsä marraskuun alusta.

”Meidän tiimi on kovassa iskussa ja kykenee palvelemaan asiakkaita monipuolisesti. Me emme jätä työtä pelkkään energiaremonttiin. Se on vasta alkupiste pitkäjänteiselle yhteistyölle”, kertoo LeaseGreenin toimitusjohtaja Jonni Ahonen.

LeaseGreenin johtoryhmään kuuluu Mikaelin, Jussin ja Jonnin lisäksi kaupallisista ratkaisuista vastaava Jere Kilpi sekä palveluliiketoiminnasta vastaava Johanna Tainio, jota tuuraa vanhempainvapaiden aikana Otto Mutanen.

Vuosi 2022 on aiheuttanut harmaita hiuksia isojen kiinteistöjen omistajille. Paisuvat sähkö- ja lämpölaskut sekä epävarmuus tulevaisuuden hinnoista toistuvat asiakkaiden kanssa käytävissä keskusteluissa.

”Se on vapauttava tunne, kun ison kiinteistön omistaja tietää, että sähkön ja lämmön käyttö on optimoitu. Ja että jatkossa asiantuntijat seuraavat ja ohjaavat energiankulutusta lähes reaaliajassa niin, ettei turhaa kulutusta pääse syntymään. Antaa mielenrauhaa, kun energiakustannuksia ei tarvitse miettiä joka päivä.”

Kiinteistön energiaoptimointi ei vaikuta vain seuraavaan talveen vaan kiinteistön koko jäljellä olevaan elinkaareen. Kustannussäästöt kumuloituvat ja luontoäiti kiittää.

Leasegreeniläisten katse on tulevaisuudessa: mitä ratkaisuja kuhunkin kiinteistöön räätälöidään, jotta älykäs varautuminen energiamurrokseen olisi mahdollisimman järkevää.

”Olennaista on analysoida kiinteistön energiankäyttö ja selvittää, mitkä investoinnit ovat kaikkein kannattavampia. Muuttujia on paljon, ja ne pitää kaikki ottaa huomioon”, Ahonen sanoo. ”Ainoa kestävä polku on luopua fossiilisista polttoaineista. Se ei ole muuttunut mihinkään.”

Johtoryhmäläisten taustat ja yhteystiedot löytyvät täältä.

Lisätiedot

Toimitusjohtaja Jonni Ahonen, LeaseGreen
+358 50 301 3589
jonni.ahonen@leasegreen.com

Tutustu muihin uutisiin

Lataa lisää

Haluatko tietää enemmän?

1. Tilaa sähköpostiisi alan tuoreimmat uutiset ja kiinnostavimmat asiakastarinat.
2. Seuraat aitiopaikalta alan asiantuntijoiden näkemyksiä ja keskustelua.
3. Tutustut yrityksiin ja ihmisiin, jotka ovat energiatehokkuuden edelläkävijöitä.