LeaseGreen varautuu koronaviruksen leviämiseen

| Uutiset

”Hätäilyyn ei ole mitään syytä, mutta pandemian oloissa meidän täytyy pitää huolta ennen kaikkea niistä kanssaihmisistä, jotka ovat muita haavoittuvaisemmassa asemassa. Tämän lisäksi kannamme vastuuta myös asiakkaille annetuista lupauksista.”

Kansainvälinen terveysjärjestö WHO luokitteli keskiviikkona koronaviruksen pandemiaksi. Tartuntojen määrä kasvaa nopeasti myös Suomessa. LeaseGreen reagoi tilanteeseen siirtymällä maanantaista 16.3. alkaen etätyöhön sekä välttämällä tarpeetonta liikkumista asiakkaiden toimitiloissa.

”Olemme valmistautuneet koronaviruksen leviämiseen useiden viikkojen ajan”, toimitusjohtaja Thomas Luther sanoo. ”Henkilöstömme ja asiakkaidemme terveys ja turvallisuus on tärkein prioriteettimme, kun epidemia nyt näyttää leviävän. Sen lisäksi teemme kaikkemme, jotta asiakkaiden projektien suunnittelu ja toteutus etenevät mahdollisimman häiriöttömästi, vaikka olosuhteet muuttuvat vaikeammiksi.”

Thomas Lutherin mukaan LeaseGreenin prosessit ja modernit viestintäratkaisut mahdollistavat sen, että suuri osa työtehtävistä voidaan toteuttaa etänä. Fyysisiä tapaamisia asiakkaiden kanssa pyritään välttämään ja neuvottelut pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan videopuhelujen välityksellä. Työntekijöille on annettu ohjeistus, jonka mukaan vähäistenkin flunssan oireiden ilmaantuessa asiakkaiden tiloihin ei saa mennä.

”Työmailla vältämme fyysistä kanssakäymistä ja oleskelua tiloissa, joissa liikkuu paljon ihmisiä. Suurin osa kartoituksiin, suunnitteluun ja asennuksiin liittyvästä työstä tapahtuu kiinteistöjen teknisissä tiloissa, joihin kiinteistöjen käyttäjillä ei ole pääsyä.”

LeaseGreen seuraa tiiviisti tilanteen kehittymistä ja viranomaisten ohjeita. Thomas Luther sanoo, että LeaseGreen varautuu myös siihen, että yhtiön ja sen asiakkaiden toimitiloja suljetaan tulevien viikkojen aikana.

”Hätäilyyn ei ole mitään syytä, mutta pandemian oloissa meidän täytyy pitää huolta ennen kaikkea niistä kanssaihmisistä, jotka ovat muita haavoittuvaisemmassa asemassa. Tämän lisäksi kannamme vastuuta myös asiakkaille annetuista lupauksista sekä henkilöstön toimeentulosta.”

Lisätiedot

Toimitusjohtaja Thomas Luther
LeaseGreen
+358 40 534 4256
thomas.luther@leasegreen.com

Tutustu muihin uutisiin

Lataa lisää

Haluatko tietää enemmän?

1. Tilaa sähköpostiisi alan tuoreimmat uutiset ja kiinnostavimmat asiakastarinat.
2. Seuraat aitiopaikalta alan asiantuntijoiden näkemyksiä ja keskustelua.
3. Tutustut yrityksiin ja ihmisiin, jotka ovat energiatehokkuuden edelläkävijöitä.