LeaseGreenin trainee-ohjelma: Energy Analyst

| Uutiset

Oletko valmistumassa tai jo valmistunut? Tule LeaseGreenille traineeksi- sinua odottaa ainutlaatuinen kasvualusta uran ensiaskeliin

LeaseGreenin trainee-ohjelma on suunniteltu opintojensa loppuvaiheessa oleville korkeakouluopiskelijoille tai jo valmistuneille, jotka haluavat kehittyä kiinteistöalan huippuammattilaiseksi. Me tarjoamme sinulle kasvualustan uran ensiaskeleisiin vakituisen työsuhteen muodossa. Työsuhde voi olla kokoaikainen tai alkuvaiheessa osa-aikainen.  Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi tekniseltä tai kaupalliselta puolelta, esimerkiksi kiinteistötalouden, energiatekniikan tai tuotantotalouden pääaineesta. Tietty koulutustausta tai alan aiempi tuntemus ei kuitenkaan ole vaatimus tehtävään. Arvostamme systemaattisuutta ja matemaattista analyyttisuutta, hyviä Excel- ja PowerPoint-taitoja, oma-aloitteista työskentelyotetta sekä halua oppia ja kehittyä meidän joukossamme. Työskentelet rohkeasti myös asiakasrajapinnassa. Eduksi katsomme PowerBI-osaamisen tai vastaavien data-analytiikkaohjelmistojen osaamisen. Tehtävässä tulet työskentelemään sekä suomeksi että englanniksi.

Mitä LeaseGreenin trainee-ohjelma sisältää?

 Trainee ohjelma alkaa keväällä 2024 ja solmimme kanssasi heti vakinaisen työsuhteen. Trainee-paikka on kokoaikainen, mutta voimme alkuun tarjota myös tarvittavan jouston opintojen suhteen.  Ohjelman aikana työskentelet Energy Analyst -roolissasi itsenäisesti mutta tiiviissä yhteistyössä muiden LeaseGreeniläisten kanssa ja saat vastuuta osaamisesi mukaan. Energy Analyst -roolissasi pääset oppimaan energianhallinnan periaatteita ja käytäntöjä sekä työskentelemään konkreettisesti päästödatan kanssa. Trainee-ohjelman tavoitteena on, että kehityt traineesta huippuosaajaksi!

Trainee-ohjelman myötä työtehtäviisi kuuluu muun muassa:

  • Energiankulutus- ja tuotantotietojen keräämistä ja analysointia 
  • Energiaraportointien laatimista ja niiden systemaattisuuden varmistamista
  • Uusien toimintamallien ja järjestelmien kehittämistä ja käyttöönottoa

Työskentelemme LeaseGreenillä hybridimallissa ja osittainen etätyö on myös tässä tehtävässä mahdollista. 

LeaseGreenin traineena saat rehdin kompensaation tekemästäsi työstä! Olemme sitoutuneet maksamaan palkkaa TEK:n suositusten mukaisesti. Kuukausipalkka on opintojesi vaiheesta ja mahdollisesta aiemmasta työkokemuksestasi riippuen 3000–3700 euroa kuussa ja tämän lisäksi saat halutessasi myös lounasedun käyttöösi. 

LeaseGreen työnantajana

LeaseGreen on suurten kiinteistöjen energiatalouden parantaja ja ilmastotyön moottori. Tunnistamme kannattavia energianinvestointeja, laadimme tiekartat kohti energiansäästöjä ja hiilineutraaliutta ja toteutamme laajoja päästöjä vähentäviä hankkeita.

Tavoitteenamme energiajohtamisessa on, että asiakkaidemme kiinteistöt kehittyvät kohti puhtaampaa tulevaisuutta. Asiantuntijamme varmistavat, että konkreettisia tuloksia saavutetaan. Työntekijämme pääsevät tekemään merkittävää työtä joka ikinen päivä ja kehittymään kiinteistöalan osaajina – samalla, kun parantavat maailmaa.

Toimistomme sijaitsee Espoon Leppävaarassa, aivan juna-aseman vieressä, niinkin komeassa paikassa kuin Panorama Tower. 

Miten pääsen traineeksi LeaseGreenille?

Hakemuksesi ei tarvitse olla pitkä! Riittää, että tiivistät oleellisimmat asiat, kuten koulutus- ja mahdollinen työkokemuksesi sekä mitä odotat tältä työltä. Oikea asenne ja oma persoonasi ratkaisevat, työtehtävät ovat kyllä opeteltavissa.

Lähetä hakemuksesi sekä CV:si osoitteeseen hr.leasegreen@rantalainen.fi 21.4.2024 mennessä. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta pian!

Mikäli jokin jäi askarruttamaan ja haluat vielä kysellä tarkentavia kysymyksiä tehtävästä, voit soittaa Johanna Tainiolle (+358 40 508 6237) keskiviikkona 3.4.2024 klo 15–16.30 tai keskiviikkona 10.4.2024 klo 9–10.30 

Olemme sitoutuneet käsittelemään henkilötietojasi EU:n tietosuojadirektiivin mukaisesti. Lähettämällä hakemuksesi, sallit tietojesi käyttämisen rekrytointitarkoituksiin Rekisteriselosteemme mukaisesti: Tietosuojaseloste – Leasegreen

Tutustu muihin uutisiin

Lataa lisää

Haluatko tietää enemmän?

1. Tilaa sähköpostiisi alan tuoreimmat uutiset ja kiinnostavimmat asiakastarinat.
2. Seuraat aitiopaikalta alan asiantuntijoiden näkemyksiä ja keskustelua.
3. Tutustut yrityksiin ja ihmisiin, jotka ovat energiatehokkuuden edelläkävijöitä.