LeaseGreenin yt-neuvottelut päättyivät: toimintoja järjestellään uudelleen

| Uutiset

”Pidämme huolen siitä, että energiaremontit toteutetaan tehokkaasti ja turvallisesti kaikissa olosuhteissa.”

LeaseGreen keskittää voimavaransa aiempaa laajempiin energiatehokkuusprojekteihin ja kiinteistökohtaisen energiantuotannon hankkeisiin. Yt-neuvotteluiden seurauksena 25 työntekijän työsuhde päättyy.

”Joudumme irtisanomaan eteviä ammattilaisia ja tärkeitä työkavereita”, LeaseGreenin toimitusjohtaja Thomas Luther sanoo. ”Kiitän heitä todella tärkeästä työstä asiakkaiden ja yhtiön hyväksi. Olen pahoillani siitä, että emme pysty tarjoamaan heille enää työtä, vaikka onnistuimme vähentämään hieman irtisanomisten tarvetta yt-neuvotteluiden aikana. Koronavirus on heikentänyt liiketoiminnan ennustettavuutta, emmekä voi vielä tietää, milloin tilanne markkinoilla muuttuu. Koronavirus on kuitenkin vain yksi syy. Rakensimme organisaation nopean kasvun olosuhteisiin, mutta jäimme tavoitteista jo ennen koronakriisiä.”

Lutherin mukaan LeaseGreen panostaa nyt projektitoiminnan skaalaamiseen ja joustavuuteen sekä palveluliiketoimintaan:

”Kehitämme voimakkaasti palveluliiketoimintaa projektitoiminnan rinnalle. Uudet linjaukset turvaavat ja vahvistavat LeaseGreenin kovaa ydintä. Yhtiön taloudellinen asema on vahva, ja asiakkaiden projektit etenevät hyvin.”

Osana muutoksia yhtiön toinen perustaja Tomi Mäkipelto siirtyy operatiivisesta työstä yhtiön hallitukseen.

LeaseGreen on menestynyt viime vuosina erityisesti toimitilakiinteistöjen ja asuinkerrostalojen energiaremonttien sekä teollisuuden energiatehokkuushankkeiden toteuttajana. Vuonna 2019 LeaseGreenin liikevaihto oli 22,9 miljoonaa euroa.

”Keskitymme nyt täysillä asiakkaiden palvelemiseen ja rakennamme kestävää pohjaa pitkän aikavälin kasvulle”, Thomas Luther sanoo. ”Nautimme työstä, joka tuottaa poikkeuksellisen merkittäviä hyötyjä asiakkaille ja yhteiskunnalle. Pidämme huolen siitä, että energiaremontit toteutetaan tehokkaasti ja turvallisesti kaikissa olosuhteissa.”

Lisätiedot

Toimitusjohtaja Thomas Luther
LeaseGreen
+358 40 534 4256
thomas.luther@leasegreen.com

Tutustu muihin uutisiin

Lataa lisää

Haluatko tietää enemmän?

1. Tilaa sähköpostiisi alan tuoreimmat uutiset ja kiinnostavimmat asiakastarinat.
2. Seuraat aitiopaikalta alan asiantuntijoiden näkemyksiä ja keskustelua.
3. Tutustut yrityksiin ja ihmisiin, jotka ovat energiatehokkuuden edelläkävijöitä.