LeaseGreen palkkaa RAU-valvojan/suunnittelijan

| Uutiset |

Meillä on töitä sinulle, automaation ammattilainen. Etsimme tarmokasta ihmistä, joka motivoituu asioiden viemisestä maaliin saakka.

Meillä on töitä sinulle, rakennusautomaation ammattilainen. Etsimme tarmokasta ihmistä, joka motivoituu asioiden viemisestä maaliin saakka. Muutamien vuosien työkokemus rakennusautomaation valvonnan, suunnittelun tai urakoinnin tehtävistä antaa hyvän pohjan, kunhan kaverina tulee hyvä asenne.

”Pääset todella mukavien työkavereiden porukkaan, jossa on tavallista enemmän eteenpäin katsovaa osaamista ja asennetta”, tiimin vetäjä Mikael Friskopf (kuvassa) sanoo. ”Väitän, että meidän maailmassa automaatio on jotakin muuta kuin perustekemistä.”

LeaseGreen on suurten kiinteistöjen energiaremontteihin erikoistunut palveluyritys, joka ottaa kokonaisvastuun rahaa ja päästöjä säästävien projektien suunnittelusta ja toteutuksesta.

Jos kiinnostut työstä ja missiostamme, katso tehtävän tarkempi kuvaus alta ja pyydä tarvittaessa lisätietoja Mikaelilta mikael.friskopf@leasegreen.fi tai 040 195 7060 – tai laita hakemus suoraan Mikaelille 11.3.2022 mennessä.

RAU-valvonta:
– Monipuolisten energiatehokkuus- ja energiantuotantohankkeiden rakennusautomaation valvontatehtävät
– Suunnitteluryhmän tuki ratkaisujemme käyttöönotossa ja toimintakokeiden toteutuksessa
– Kenttälaitteiden asennuksen laadukkuuden tuki ja järjestelmien toiminnallisuuden varmistaminen kohteissamme

RAU-suunnittelu:
– Energiatehokkuuden ja lämpöpumppuhankkeiden rakennusautomaation suunnittelu, aluksi vahvan osaamisemme tukemana ja myöhemmin omatoimisesti
– Nykyjärjestelmien modernisoinnin ja järjestelmien uusinnan kustannuslaskenta ja hinnoittelu

Tutustu muihin uutisiin

Lataa lisää

Haluatko tietää enemmän?

1. Tilaa sähköpostiisi alan tuoreimmat uutiset ja kiinnostavimmat asiakastarinat.
2. Seuraat aitiopaikalta alan asiantuntijoiden näkemyksiä ja keskustelua.
3. Tutustut yrityksiin ja ihmisiin, jotka ovat energiatehokkuuden edelläkävijöitä.