LeaseGreenille vahvat tulokset asiakkaiden ja henkilöstön tyytyväisyystutkimuksissa

| Uutiset

”Kun meidän omat ihmiset ovat onnellisia, myös asiakkaat ovat onnellisia”, sanoo toimitusjohtaja Thomas Luther.

LeaseGreenin asiakastyytyväisyys on parantunut selvästi vuoden 2020 aikana. Kahdeksan kymmenestä asiakkaasta antaa kiitettävän arvion LeaseGreenin työstä, ja lähes kaikki asiakkaat pitävät mahdollisena, että valitsisivat yhtiön uudelleen kumppanikseen. Tyytymättömien osuus on kaksi prosenttia.

Asiakasuskollisuuden mittaamiseen käytettävä NPS-indeksi (Net Promoter Score) kohosi vuoden 2020 tutkimuksessa +55 pisteeseen, kun vuotta aiemmin NPS oli +38 pistettä.

”Vuoden 2019 tulos edusti b2b-yritysten keskitasoa, mihin emme voineet olla tyytyväisiä”, LeaseGreenin toimitusjohtaja Thomas Luther sanoo.

”Meillä oli viime vuonna kasvukipuja, jotka heijastuivat myös asiakastyöhön. Mutta suunta kääntyi, saimme hienon palautteen ja työ jatkuu. Asiakkaiden kovat odotukset innostavat meidän tiimejämme, ja haluamme palvella heitä entistä paremmin.”

Thomas Luther on kuvassa vasemmalla, yhdessä As Oy Vehnä-Hovin hallituksen puheenjohtajan Timo Juurikon kanssa. Tutkimusyhtiö Innolink selvitti LeaseGreenin asiakkaiden kokemuksia puhelinhaastatteluilla loka-marraskuussa. Tutkimus perustuu 60 haastatteluun. Lutherin mukaan asiakkaat kuvaavat LeaseGreeniä ennen kaikkea luotettavaksi, asiantuntevaksi ja innovatiiviseksi kumppaniksi.

”Entistä useampi asiakas pitää LeaseGreeniä innovatiivisten ratkaisujen suunnannäyttäjänä. Kritiikkiä saamme muun muassa yhteydenpidon aktiivisuudesta ja ongelmatilanteiden hoidosta.”

“Yllättävät tilanteet ovat stressaavia tapauksia kaikille osapuolille, mutta älykäs priorisointi, rautainen asenne ja avoin yhteistyö tukevat onnistumista myös kovissa paikoissa. Koronavuoden olosuhteet ovat lisänneet vaikeusastetta, mutta LeaseGreenin projektipäälliköt ovat venyneet hienosti asiakkaiden puolesta.”

Työn merkitys ja yhteisöllisyys innostavat henkilöstöä

LeaseGreen mittasi syyskaudella myös henkilöstönsä tyytyväisyyttä. Yhtiön työntekijöiden työvire on pysynyt vuoden 2020 aikana erinomaisella tasolla: työvirettä kuvaava pisteluku on 4,2 kun asteikon ylin arvosana on 5. Työntekijät kokevat, että yrityksessä tehdään merkityksellistä työtä (4,9). esimiehen kanssa on mukavaa työskennellä (4,7), ja yhteisöllisyys tukee onnistumista työssä (4,5).

”Kun parannamme asiakkaan kiinteistön energiataloutta, parannamme samalla myös pienen palan maailmaa”, Thomas Luther sanoo.

”Työ on tässä talossa poikkeuksellisen merkityksellistä, ja se antaa lisäpotkua jokaiseen työpäivään. Uskomme lujasti työn ilon voimaan ja vaikutukseen. Kun meidän omat ihmiset ovat onnellisia, myös asiakkaat ovat onnellisia.”

Lisätiedot

Toimitusjohtaja Thomas Luther
LeaseGreen
+358 40 534 4256
thomas.luther@leasegreen.com

Tutustu muihin uutisiin

Lataa lisää

Haluatko tietää enemmän?

1. Tilaa sähköpostiisi alan tuoreimmat uutiset ja kiinnostavimmat asiakastarinat.
2. Seuraat aitiopaikalta alan asiantuntijoiden näkemyksiä ja keskustelua.
3. Tutustut yrityksiin ja ihmisiin, jotka ovat energiatehokkuuden edelläkävijöitä.