Anna Hyvönen LeaseGreenin hallituksen puheenjohtajaksi

| Uutiset

Onnistuminen palveluliiketoiminnassa vaatii asiakkaan edun asettamista oman edun edelle, sanoo Anna Hyvönen, joka työskentelee Nokian Renkaissa Pohjoismaista ja Vianorista vastaavana liiketoimintajohtajana.

LeaseGreenin uusi hallituksen puheenjohtaja Anna Hyvönen näkee suuren potentiaalin suomalaisten kiinteistöjen taloteknisten järjestelmien modernisoinnissa. Hyvösen mukaan LeaseGreen on rakentanut vahvan suhteen asiakkaisiin, joiden arkea voidaan auttaa entistäkin paremmin palveluliiketoimintaa kehittämällä.

”Tavoitteemme on, että olemme asiakkaan luotettavin kumppani kiinteistön energiajärjestelmään  liittyvissä asioissa”, Hyvönen sanoo. ”Pidämme huolta siitä, että tekniikka toimii joka päivä mahdollisimman älykkäästi ja tehokkaasti ja nostamme lipun, kun jokin laite oirehtii tulevasta korjaustarpeesta. Palveluliiketoiminnan rinnalla kulkevat laajat ja kokonaisvaltaiset energiaprojektit, joiden toteuttamiseen LeaseGreenillä on Suomen vahvin osaaminen.”

Anna Hyvönen työskentelee parhaillaan Nokian Renkaissa liiketoimintajohtajana. Hyvösen vastuulla on Pohjoismaiden markkina-alue ja Vianor-liiketoiminta. Aiemmin hän on työskennellyt johtotehtävissä muun muassa Ramirentissä, Koneen kunnossapitoliiketoiminnassa ja Nokian verkkoliiketoiminnan palveluissa.

Ennen LeaseGreenin hallitusta Hyvönen on vaikuttanut vuosina 2013–2020 pörssiyhtiö Caverionin hallituksessa ja Normetin hallituksessa, jossa hän edelleen jatkaa. Onnistuminen huollossa, kunnossapidossa ja palveluissa vaatii Hyvösen mukaan asiakkaan edun asettamista oman edun edelle:

”Ole avoin, nöyrä ja rehellinen. Älä lupaa liikaa mutta pidä se, minkä olet luvannut. Kun jokin asia mutkistuu, kerro siitä heti asiakkaalle eikä vasta sitten, kun on viimeinen pakko.”

Anna Hyvönen sanoo, että hän kiinnostui LeaseGreenistä yhtiön ainutlaatuisen mission takia.

”Parannamme maailmaa talo kerrallaan, tykkään siitä. LeaseGreenin tiimi pystyy tarjoamaan asiakkailleen poikkeuksellisen konkreettiset ja laaja-alaiset hyödyt. He tuottavat kiinteistöihin paremmat olosuhteet ja pienemmät CO2-päästöt taloudellisesti kannattavalla tavalla. Vähemmällä rahalla enemmän sitä, mitä ihmiset tarvitsevat – on se sitten lämpöä, viileyttä tai raikasta ilmaa.”

LeaseGreenin omistajat kutsuivat Anna Hyvösen yhtiön hallitukseen tukemaan LeaseGreenin johtoryhmää hallitun ja pitkäjänteisen kasvun rakentamisessa. Pääomistaja Hartwall Capitalin sijoitustoiminnasta vastaava johtaja Niko Mokkila sanoo, että Hyvösellä on vahva kokemus juuri niistä asioista, joita omistajat haluavat kehittää.

”Olemme todella iloisia siitä, että Annan kaltainen kehittäjä tulee niin innostuneena mukaan LeaseGreenin tiimiin. Yhtiössä on huippuporukka, joka on yltänyt asiakkaiden kanssa hienoihin tuloksiin myös koronakriisin aikana. Kun se aikanaan väistyy, pystymme vastaamaan asiakkaiden kasvavaan kysyntään entistäkin paremmilla palveluilla.”

LeaseGreenin toimitusjohtaja Thomas Luther sanoo, että palveluliiketoiminnan kehittäminen syventää yhtiön suhdetta asiakkaisiin:

”Annalla on myönteinen asenne ja rautaista osaamista, ja häntä on helppo lähestyä ihmisenä. Ensimmäisistä keskusteluista mieleeni on jäänyt hänen tarinansa eräästä suomalaisesta palveluliiketoiminnan asiakkaasta, joka oli luottanut samaan kumppaniin yli sadan vuoden ajan. Ryhdymme nyt yhdessä rakentamaan niin hyvää palvelukokemusta, että myös LeaseGreenille voi kehittyä noin vahvoja ja pitkiä asiakassuhteita.”

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Anna Hyvönen, LeaseGreen Group

+358 40 350 5440, anna.hyvonen@nokiantyres.com

Johtaja Niko Mokkila, Hartwall Capital

+358 40 350 7570, niko.mokkila@hartwallcapital.fi

Toimitusjohtaja Thomas Luther, LeaseGreen Group

+358 40 534 4256, thomas.luther@leasegreen.com

Tutustu muihin uutisiin

Lataa lisää

Haluatko tietää enemmän?

1. Tilaa sähköpostiisi alan tuoreimmat uutiset ja kiinnostavimmat asiakastarinat.
2. Seuraat aitiopaikalta alan asiantuntijoiden näkemyksiä ja keskustelua.
3. Tutustut yrityksiin ja ihmisiin, jotka ovat energiatehokkuuden edelläkävijöitä.