Heinon Tukku | Sörnäinen

0,7 milj. eur säästöt

”Tämä on ollut haastava kohde ja säätöjen kanssa on ollut tekemistä. LeaseGreenin tiimi on tullut nopeasti tekemään säätöjä, kun olen ottanut yhteyttä. Ensimmäinen yhteinen projekti meni niin nappiin, että nyt päivitämme kiinteistötekniikan myös muihin tiloihimme.”

Kiinteistöpäällikkö Rainer Rönnberg, Heinon Tukku

  • 0,7 Elinkaarisäästöt, milj. euroa
  • 20 % Investoinnin tuotto

LeaseGreen modernisoi pikatukun rakennusautomaation ja ilmanvaihtokoneet sekä rakensi kiinteistöön lauhdelämmön talteenoton. Uudet ratkaisut pienensivät kiinteistön lämmönkulutusta lähes 400 MWh vuodessa. Samaan aikaan myös sähkön kulutus ja päästöt putosivat tuntuvasti.

Projektissa päivitettiin ja laajennettiin Heinon Tukun nykyistä automaatiota lisäämällä antureiden ja ohjauspisteiden määrää sekä yhdistämällä automaatioon uudet energiaoptimoidut ohjelmat. Ilmanvaihdon modernisointiin kuului seitsemän tulokoneen, kuuden poistokoneen ja yhden huippuimurin uusiminen. Kylmäkoneista otetaan jatkossa talteen lauhdeliuoksen lämpö.

Ota yhteyttä, kun haluat parantaa kiinteistösi energiatehokkuutta ja päästä nauttimaan uuden älykkään tekniikan hyödyistä.

Emme myy sinulle tekniikkaa vaan lopputulosta.