Kunnonpaikka | Kylpylähotelli

-36 % Hiilijalanjälki

”Haluamme olla edelläkävijä myös ympäristötietoisten ratkaisujen teossa, ja uusi teknologia mahdollistaa lähes päästöttömän energiantuotannon. Energiaremontti on taloudellisesti erittäin järkevä ja samalla erittäin hyvä teko ilmastonmuutoksen näkökulmasta.”

Toimitusjohtaja Timo Juurakko, Kunnonpaikka

  • 476 CO2-säästöt vuodessa, tn
  • -36 % Hiilijalanjälki

Kuopion kupeessa sijaitsevaan kylpylähotelli Kunnonpaikkaan tehdyssä energiaremontissa parannettiin kiinteistön olosuhteita ja energiatehokkuutta.

LeaseGreen suunnitteli ja toteutti kiinteistöön laajan energiaremontin. Jatkossa ilma-vesilämpöpumput tuottavat suurimman osan kiinteistön tarvitsemasta lämmöstä. Kaukolämpöä käytetään kuitenkin yhä lämpöpumppujen rinnalla veden lämmityksessä ja kovimmilla pakkasilla. Energiaremontin myötä tarvittavan kaukolämmön määrä pieneni 76 prosenttia ja Kunnonpaikasta tuli lämmityksen osalta lähes kokonaan energiaomavarainen. Muutos näkyi selkeästi myös viivan alla: remontin avulla saadut vuosisäästöt olivat suuremmat kuin remontin kuukausimaksut vuodessa.

Lämmitysmuodon vaihtamisen lisäksi remontissa uudistettiin kiinteistön rakennusautomaatio, ilmanvaihto ja jäähdytys.

”Haluamme tarjota asiakkaille 22-asteisen hotelliyön myös kuumimpien kelien aikana”, kertoo Kunnonpaikan toimitusjohtaja Timo Juurakko.

Kiinteistön kerrosala reilut 19 000 m2, ja se on rakennettu pääosin 1970- ja 1980-luvulla.

Ota yhteyttä, kun haluat parantaa kiinteistösi energiatehokkuutta ja päästä nauttimaan uuden älykkään tekniikan hyödyistä.

Emme myy sinulle tekniikkaa vaan lopputulosta.