Palvelukokonaisuus, joka valmistelee kiinteistöt tulevaisuuteen

Sinä valitset, miten etenemme. Selvitämme koko kiinteistökantasi energiansäästöpotentiaalin tai korjaamme yksittäisen kiinteistön energiatalouden kerralla kuntoon. Saat luotettavan kumppanin, joka seuraa kiinteistöjesi sydäntä ja aivoja ja optimoi niiden yhteispeliä.

Viisaimmat investoinnit
yhdessä rysäyksessä.

LG Boost sisältää energia- ja ilmastotehokkuuden kannattavimmat investoinnit yhdessä rysäyksessä. Toteutamme markkinoiden järkevimmät energiaremontit avaimet käteen -palveluna, suunnittelusta toteutukseen ja suorituskykytakuulla.

Annetaan talolle aivot ja opetetaan se optimoimaan.

LG Meta on talotekniikan ja olosuhteiden varmistusta ja optimointia etäpalveluna. Yhdistämme palvelussamme asiantuntijoillemme kertyneen osaamisen ja pilvipalvelun laskentatehon. Niiden avulla viritämme kiinteistöt huippukuntoon.

Tilannekuvasta
tiekarttaan, ripeästi!

LG Map on tekniikan ja talouden aivomyrsky, jossa tutkimme, analysoimme ja piirrämme kiinteistöjen energiatalouden kokonaiskuvan, suurimmat piiloarvot ja kustannustehokkaimmat ratkaisut kulujen ja päästöjen pienentämiseen.

Palvelumme pienentävät kiinteistöjen energialaskuja ja ilmastopäästöjä rakennusten koko elinkaaren ajan. Hiiliremontti vaikuttaa myönteisesti myös kiinteistöjen vuokrattavuuteen ja myyntiarvoon.

"Itseisarvo ei ole nollata energiankäyttöä, vaan ymmärtää, mikä määrä energiaa tarvitaan hyvien olosuhteiden varmistamiseksi."

Jonni Ahonen, LeaseGreen

Ota yhteyttä

Teemme sen, minkä lupaamme. Siitä meidät tunnetaan.