Tilannekuvasta tiekarttaan, ripeästi

Tunnistamme kiinteistöjen kannattavimmat energiainvestoinnit. Saat käyttöösi huippuammattilaisten aivot, pitkän ja laajan kokemuksen sekä käytännöllisen tiekartan, jonka avulla päästöt vähenevät suunnitellusti ja taloudellisesti järkevällä tavalla.

1 000 analysoidut
kiinteistöt

  • 150 energiakartoitusta vuodessa
  • 15–20 analysoitua kiinteistösalkkua vuodessa

LeaseGreenin energiakonsultointi

  • SELKEYS. Keskitymme olennaiseen ja tuomme selkeästi esille kiinteistön tai kiinteistösalkun potentiaalin. Kilpailemme hyödyllisyydellä, emme sivumäärällä.
  • NÄKEMYS. Hyödynnämme kokemustamme ja näkemystämme siitä, mitkä tiedot ovat sinulle olennaisia. Onko tavoitteena pienentää kiinteistön hoitokuluja, hiilijalanjälkeä vai energiakustannuksia? Vai parantaa olosuhteita?
  • VAIVATTOMUUS. Saat mahdollisimman hyödyllisen näkemyksen mahdollisimman pienellä vaivalla – sinulle. Teemme työmme ripeästi ja kustannustehokkaasti. Vaivaamme sinua mahdollisimman vähän.
  • KATTAVUUS. Energiatehokkuus on meille osa kiinteistön kaikkea kehittämistä emmekä rajaa toimintaa yksittäisiin teknologioihin. Usein samalla yhteydessä kannattaa lyhentää myös kiinteistön muuta korjausvelkaa. Huomioimme PTS-suunnitelmat ja omistajan tavoitteet. Saat lisähyötyjä perustekemisen päälle.
  • KONKRETIA. Laitamme peliin oman osaamisemme ja otamme vastuun. Saat selkeän ja sitovan ehdotuksen siitä, mitä sinun kannattaa tehdä, mitä se maksaa ja millaisia säästöjä saat. Samalla saat käsityksen siitä, mitä ei tarvitse tehdä.

Ei pinnalliselle vaihtoehdolle! Meiltä saat kokonaisvaltaisen näkymän kiinteistösi tai kiinteistösalkun tärkeimpiin kehitystarpeisiin ja potentiaaliin sekä konkreettisen tiekartan kohti tavoitteita: säästöjä ja parempia olosuhteita.

"Suurin hyöty tulee kokonaisvaltaisuudesta. Me tunnetaan kiinteistöt ja osataan kehittää niitä kokonaisvaltaisesti. Asiakas voi luottaa siihen, että hänen kiinteistönsä ovat hyvissä käsissä."

Anton Närekorpi, LeaseGreen

Ota yhteyttä

Teemme sen, minkä lupaamme. Siitä meidät tunnetaan.