Palvelukokonaisuus, joka valmistelee kiinteistöt tulevaisuuteen

Sinä valitset, miten etenemme. Selvitämme koko kiinteistökantasi energiansäästöpotentiaalin tai korjaamme yksittäisen kiinteistön energiatalouden kerralla kuntoon. Saat luotettavan kumppanin, joka seuraa kiinteistöjesi sydäntä ja aivoja ja optimoi niiden yhteispeliä.

Kestävä ratkaisu tehokkaaseen ja taloudelliseen lämmitykseen

Kun kaukolämmön hinnan korotukset vaikuttavat vastikkeiden nousuun tai asumismukavuuden laskuun, on aika siirtyä fossiilivapaaseen ja vihreään energiaan.

Viisaimmat investoinnit
yhdessä rysäyksessä.

Energiaremontti sisältää energia- ja ilmastotehokkuuden kannattavimmat investoinnit yhdessä rysäyksessä. Toteutamme markkinoiden järkevimmät energiaremontit avaimet käteen -palveluna, suunnittelusta toteutukseen ja suorituskykytakuulla.

Annetaan talolle aivot ja opetetaan se optimoimaan.

Energiajohtaminen on talotekniikan ja olosuhteiden varmistusta ja optimointia. Yhdistämme palvelussamme asiantuntijoillemme kertyneen osaamisen ja pilvipalvelun laskentatehon. Niiden avulla viritämme kiinteistöt huippukuntoon.

Tilannekuvasta
tiekarttaan, ripeästi!

Energiakonsultointia on kaikki se työ, jossa tutkimme, analysoimme ja piirrämme kiinteistöjen energiatalouden kokonaiskuvan, suurimmat piiloarvot ja kustannustehokkaimmat ratkaisut kulujen ja päästöjen pienentämiseen.

Palvelumme pienentävät kiinteistöjen energialaskuja ja ilmastopäästöjä rakennusten koko elinkaaren ajan. Hiiliremontti vaikuttaa myönteisesti myös kiinteistöjen vuokrattavuuteen ja myyntiarvoon.

"Itseisarvo ei ole nollata energiankäyttöä, vaan ymmärtää, mikä määrä energiaa tarvitaan hyvien olosuhteiden varmistamiseksi."

Jonni Ahonen, LeaseGreen

Ota yhteyttä

Teemme sen, minkä lupaamme. Siitä meidät tunnetaan.